ABOUT

Velkommen til THE DAY Studios. Skanderborgs kreative univers, som har til huse i den gamle tekniske skole. I stueetagen fylder vi omkring 200 kvadratmeter fordelt på to rum, hvor i alt ti selvstændige virksomheder har deres daglige gang i vores office ONE og office TWO. Her inspirerer vi hinanden og nyder hinandens selskab på tværs af flere, forskellige faggrupper.

Velkommen til Skanderborgs kreative samlingssted – THE DAY STUDIOS.

About THE DAY STUDIOS

Sanne Kragelund

Sanne Kragelund har en uddannelse som indretningskonsulent fra Copenhagen School of Interior Design bag sig og er herefter uddannet Visual Merchandiser fra Bolias hovedkontor i Aarhus. Desuden er der et længere forløb indenfor Kommunikation og Formidling fra Business Academy Aarhus på CV’et. I 2015 og 2016 boede Sanne i London med jobs for flere, internationale og danske virksomheder indenfor boligindretning og journalistik.
I dag arbejder hun selvstændigt for de danske boligmagasiner, hvor hun leverer indhold til artikler og boligreportager. Sanne har desuden flere branding og fotoopgaver for større virksomheder, ligesom hun laver diverse event– og SoMe-relaterede projekter. Med THE DAY Studios begynder endnu et kapitel, som har været en stor drøm, siden hun sammen med familien flyttede tilbage fra Londons zone 1 til Skanderborg.

Se mere her